Beta Glucan

Hipoallergén

A szervezet természetes ellenálló képességének erősítésére, ezáltal a fertőző betegségek megelőzésére, gyengítésére, kiegészítő kezelésére szolgál.

Az immunrendszer természetes reakciókészségének fokozása által támogatja a védőoltások hatékonyságát.

Alkalmazható továbbá az allergiás tünetek kiegészítő kezelésére, a fizikai aktivitás és a vitalitás fokozására, valamint daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére. Javíthatja a krónikus bőrbetegségekben szenvedők állapotát. Szebbé varázsolhatja az állat szőrét.

Elsősorban az immunrendszer megerősítésére és stimulálására alkalmazzák.

Az Omega-3 zsírsavak széleskörűen hozzájárulhatnak a kutyák egészségének megtartásához. Erősíthetik a kutyák immunrendszerét, csökkenthetik az ízületi gyulladásokat és a szívbetegségek kialakulását. Pozitívan hathat még az idegrendszerre, a légzőrendszerre, az emésztőrendszerre, a szőr, a bőr és a körmök állagára. Segíthet a szem retina egészségének megőrzésében, így a látás javításában.

Beta Glucan

Élelmiszermérnökök, állatorvosok és kisállatfogászati szakemberek tervezték

A Fogápolás és az immunrendszer védelmében

Csak természetes alapanyag, egészséges és ízletes fogászati kezelés számos egészségügyi előnnyel

GMO Free

Gluten Free

No added Sugar

No Artifical Colorants

A Fogápolás és az immunrendszer védelmében!

Több hónapos kutatómunkát követően fedeztük fel azt a különlegességet, mely helyreállítja kedvenceink szájhigiéniáját.

Ez nem csak megállíthatja, hanem megakadályozza a kialakulását száj- és fogászati betegségeknek. A különleges összetevők speciális megmunkálása, és az extrudált rudak formája együttesen érik el a kívánt eredményt. Ily módon kedvenceink a White Dental terápiának köszönhetően megszabadulhatnak a szájbetegségektől.