Buster Herbal

Hipoallergén

A legtisztább természetes nyers és növényi összetevőknek, mint az ánizs, a borsmenta és a fahéj, ez a rizs alapú, vegán, szuper kutyaeledel rúd hatékony kezelést nyújt a fogászati problémákra, emellett gyógynövényi komponensével segíti a szervezetben fellépő gyulladások leküzdését, valamint allergiás kutyák.

A Buster Herbalt úgy tervezték, hogy gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bírjon, és segítse az emésztőrendszer hatékony működését. Megnyugtathatják az érzékeny emésztőrendszert, és segíthetnek enyhíteni az emésztőszervek gyulladásának kiváltó okait, sőt teljesen meg is szüntetik ezeket a betegségeket.

Herbal termékcsaládunk mindegyike kínál gluténmentes (kukorica alapú) vagy hipoallergén (rizs alapú) alternatívákat hússal vagy húsmentesen.

A Vitaminok

erejével

D Vitamin

Lehetővé teheti, hogy a kutyák testében lévő ásványi anyagokat egyensúlyban tartsa az egészséges csontoknövekedése érdekében. Az egészséges izmok és optimális csontok fenntartásában is fontos szerepet játszhat. Természetes védelmet jelenthet a rákos megbetegedésekkel szemben.

Vitamin E

Elengedhetetlen a sejtek- és a zsíranyagcsere működéséhez. Jó hatással lehet a bőr egészségére, segítheti a máj-, szív-, és az izmok működését. Nagyon fontos szerepe lehet a szem egészségének megtartásában, a látásélesség romlásának megelőzésében.Növelheti az állóképességet és gyorsíthatja a regenerálódást. Az A-vitamin, akárcsak az E-vitamin, antioxidáns hatással rendelkezik, a természetes módon előforduló, bizonyos egészségtelen életviteli szokások miatt megszaporodott szabadgyökök megkötésére alkalmas.

A Vitamin

Ez a vitamin felelős a növekedésért, az immunműködésért, a szem egészségéért és a sejtek működéséért is. Hozzájárulhat a hámsejtek egészségének fenntartásához. Fontos lehet a fogak és a csontok megfelelő fejlődésében, a szív-és érrendszer működésében, illetve a károsan ható koleszterinszint optimalizálásában.