Keresse állatorvosánál!

Kizárólag állatorvosi rendelőkben elérhető

Barna Rizzsel

Hipoallergén

Rizs alapú hipoallergén termékeink az allergiás kutyák számára adnak megoldást a fogápolásra. Célunk a kutyák szájhigiéniájának javításán túl a prevenció, valamint a testi és szellemi egyensúlyuk segítse. 
 
A White Dental természetes összetevőik lévén hatékony megoldást nyújtanak a kutyák egészségének megőrzésére, valamint állapotuk javítására. Termékeinket élelmiszer mérnökök és állatorvosok közreműködésével fejlesztettük és figyelembe vettük a kutyák emésztőrendszerének sajátosságait, így olyan rágóraudakkal szolgáljuk ki a piacot, amelyek alkalmasak még a glutén- és egyéb más allergiával küzdő kutyáknak is.
 
A Busterdent rágórúdak antioxidánsokat, vitaminokat, gyógynövényeket, gyulladásgátlókat és egyéb természetes összetevőket tartalmaznak.
 
A White Dental Stick rágórudak speciális kiképzésüknek köszönhetően, hatékonyan tisztítják a kutyák fogáról a szennyeződéseket és gátolják a lepedékképződést. Termékeink nem csak egy “kutyafogkefének” felel meg, hanem magának a fogkrémnek is, hiszen a mechanikus tisztítás mellet fogkrémnek megfelelő enzimatikus tisztítást is biztosít az állatoknak. Mivel minden termékünk alacsony energiatartalmú, mindennapi használatban, jutalomfalatként is használható.
 

A Vitaminok

erejével

D Vitamin

Lehetővé teheti, hogy a kutyák testében lévő ásványi anyagokat egyensúlyban tartsa az egészséges csontoknövekedése érdekében. Az egészséges izmok és optimális csontok fenntartásában is fontos szerepet játszhat. Természetes védelmet jelenthet a rákos megbetegedésekkel szemben.

Vitamin E

Elengedhetetlen a sejtek- és a zsíranyagcsere működéséhez. Jó hatással lehet a bőr egészségére, segítheti a máj-, szív-, és az izmok működését. Nagyon fontos szerepe lehet a szem egészségének megtartásában, a látásélesség romlásának megelőzésében.Növelheti az állóképességet és gyorsíthatja a regenerálódást. Az A-vitamin, akárcsak az E-vitamin, antioxidáns hatással rendelkezik, a természetes módon előforduló, bizonyos egészségtelen életviteli szokások miatt megszaporodott szabadgyökök megkötésére alkalmas.

A Vitamin

Ez a vitamin felelős a növekedésért, az immunműködésért, a szem egészségéért és a sejtek működéséért is. Hozzájárulhat a hámsejtek egészségének fenntartásához. Fontos lehet a fogak és a csontok megfelelő fejlődésében, a szív-és érrendszer működésében, illetve a károsan ható koleszterinszint optimalizálásában.