Csipkebogyóval

Hipoallergén

A legtisztább természetes alapanyagoknak, mint például a csipkebogyónak köszönhetően ez a rizs alapú, szuper kutyaeledel rúd hatékony kezelést nyújt fogászati problémákkal küzdő kutyák számára, emellett erősíti az immunrendszert a csipkebogyó hozzáadott természetes C-vitaminjával, és allergiás kutyák számára is ajánlott.

A csipkebogyó a természetes vitaminok bevált forrása. Támogatja az immunrendszert és biztosítja a tökéletes emésztést. Antioxidáns tulajdonságai hozzájárulhatnak a káros oxidációs folyamatok megelőzéséhez és a szabad gyökök hatásának kordában tartásához.

Csipkebogyó termékcsaládunk mindegyike kínál gluténmentes (kukorica alapú) vagy hipoallergén (rizs alapú) alternatívákat hússal vagy húsmentesen.

A Vitaminok

erejével

D Vitamin

Lehetővé teheti, hogy a kutyák testében lévő ásványi anyagokat egyensúlyban tartsa az egészséges csontoknövekedése érdekében. Az egészséges izmok és optimális csontok fenntartásában is fontos szerepet játszhat. Természetes védelmet jelenthet a rákos megbetegedésekkel szemben.

Vitamin E

Elengedhetetlen a sejtek- és a zsíranyagcsere működéséhez. Jó hatással lehet a bőr egészségére, segítheti a máj-, szív-, és az izmok működését. Nagyon fontos szerepe lehet a szem egészségének megtartásában, a látásélesség romlásának megelőzésében.Növelheti az állóképességet és gyorsíthatja a regenerálódást. Az A-vitamin, akárcsak az E-vitamin, antioxidáns hatással rendelkezik, a természetes módon előforduló, bizonyos egészségtelen életviteli szokások miatt megszaporodott szabadgyökök megkötésére alkalmas.

A Vitamin

Ez a vitamin felelős a növekedésért, az immunműködésért, a szem egészségéért és a sejtek működéséért is. Hozzájárulhat a hámsejtek egészségének fenntartásához. Fontos lehet a fogak és a csontok megfelelő fejlődésében, a szív-és érrendszer működésében, illetve a károsan ható koleszterinszint optimalizálásában.